Over ons

Maatwerk in procestechniek

Uw productie staat nooit stil, procestechniek ook niet. De productprestatie verbeteren of een probleem oplossen kan een complexe uitdaging zijn. Schakel Boelsma Project-management & Engineering in voor een upgrade, uitbreiding, pilot plant, nieuwe proceslijn of welke uitdaging dan ook. We combineren technisch vernuft met een realistische visie, de juiste expertise en krachtig uitvoerend vermogen voor alle facetten van het project.

  • Integrale aanpak van ontwerp tot bouw
  • Snel tot de essentie komend
  • Specifieke kennis van materie en organisatie
  • Scherpe focus op uw total cost of ownership

Goed overdacht, sterk onderbouwd

Wat heeft u écht nodig? Tot de essentie komen begint met kritisch nadenken, meedenken en doordenken. Vanuit alle perspectieven. Zoals uw bedrijfsdoelen, markt en mensen tot en met de juiste technologie. Zo zetten we de piketpalen uit voor een stevig onderbouwde oplossing. Eerst goed stilstaan vertraagt het proces overigens totaal niet. Een aanpak die staat als een huis zorgt juist voor meer progressie.

Realisatiekracht in het hele traject

Zonder realisatiekracht is ook de meest ideale oplossing slechts een plan. Boelsma Projectmanagement & Engineering is gewend om oplossingen concreet te maken en over de hele linie draagvlak te creëren, van board tot management en van kader tot werkvloer. We leggen krachtige verbindingen tussen alle onderdelen van het traject, van installeren en optimaliseren tot automatiseren. Dat alles met het vizier continu op uw total cost of ownership.

Volledig merk- en productonafhankelijk

Wie een perfect passende oplossing wil ontwikkelen, moet vrij zijn van belangen en commerciële motieven van andere partijen. Daarom werken we volledig onafhankelijk van merken en toeleveranciers. We kiezen uitsluitend de techniek, componenten en installaties die de beste prijs-prestatiebalans garanderen. Een hoogwaardig, uitgebreid netwerk van leveranciers en relaties maakt ons uitermate flexibel bij het maken van keuzes.

  • Duidelijke en gefundeerde keuzes
  • We creëren draagvlak over de hele linie
  • We nemen altijd de verantwoordelijkheid
  • De mens staat altijd centraal

Kwaliteit en certificering

De oplossingen van Boelsma Projectmanagement & Engineering worden ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd volgens de meest strikte normen voor kwaliteit en veiligheid.


Back to top